KÖNYVADOMÁNYOK

- LÉGY TE IS KÖNYVMENTŐ! -

Költözés, könyvtárújítás, haláleset, stb. Sok oka van, hogy könyveinkkel nincs mit kezdjünk. A legrosszabb megoldás, ha azt a szemétre vetjük és ezáltal nem adunk új esélyt nekik.  Ha nem tudod, mit kezdj feleslegessé vált könyveiddel, keress meg minket!

Hiszen nélkületek mi sem tudunk segíteni.

 

LEMEZ, BÉLYEG, MAGNÓSZALAG, DVD, VHS, ÍRÓGÉP

- LÉGY TE IS ÉRTÉKMENTŐ! -

Könyvek mellett értékeket is óvunk. Többek között lemezeket, bélyegeket, magnószalagokat, VHS és DVD-ket, diafilmeket is mentünk, illetve egy írógépmúzeum létrehozását is tervbe vettük. 

ANYAGI TÁMOGATÁS

- LÉGY TE IS TÁMOGATÓ! -

Egyesületünk a legminimalisabb kiadásokal végzi munkáját. Ahogy nincsenek fizetések, úgy luxus kiadások sincsenek. Ahoz, hogy tudjunk könyveket menteni, illetve programokat szervezzünk, szükségunk van támogatokra, hogy azt a minimális kiadásokat is le tudjuk fedni, mint pld. bérlet, járműbérlés és üzemanyag, taxi, stb.

TE IS TÁMOGATHATSZ MINKET

2019-ben is támogattak minket, szervezetek, civilek, hogy gyerekeknek műhely munkákat tudjunk biztosítani, bérleti díj egy részét kifizetni, egyebek. Ebben az évben sincs másképp. Legyen magánszemély, civil szervezet, cég, előre is köszönjük, hogy hozzájárul az egyesületünk fenntartásához, egy olvasott, intelligens generáció létrehozásához.

Támogatási lehetőségek:

Direkt utalással BCR bank számlánkra:

IBAN: RO34 RNCB 0032 1719 2653 0001

Kezdeményezett: Asociatia Salvatorii de cărți


Bankkártyával: Online3DSecure (NETOPIA)


Revolut: @SDCORADEA vagy 0721003851 (Lorincz Istvan)


Személyesen az eseményeiken, illetve kérésre házhoz megyünk nyugtatömbbel. Kérje SMS-ben a 0721-003-851