BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Kedves Olvasó!

Köszönjük , hogy csatlakoztál a nagyváradi Könyvmentők Egyesület 2023-as év első olvasási programjához, amely a "Minden hónapra egy könyv!" nevet viseli. 

Eme olvasási program, ahogy a neve is tükrözi egy egész évet ölel fel : az év minden hónapjában egy adott könyvet kell elolvasni. A könyvek egyenként vannak becsomagolva, ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nem csak a külcsín számít; ne borító alapján ítéljünk meg egy könyvet; illetve próbálunk kimozdítani Benneteket a komfortzónátokból. Emellett a türelem gyakorlására buzdítunk, hiszen a mai felgyorsult világban nincs időnk megállni egy pillanatra s megcsodálni a minket körülvevő csodákat. Mindent most akarunk, és azonnal.

Szeretnénk, ha a 12 könyv elolvasása után, azaz 12 hónap múlva, sikerül beiktatni a rohanó hétköznapokba legalább fél órát, mikor nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megpihensz és töltekezel. Ne feledd az adott hónapban CSAK egy könyvet bonthatsz ki. Légy türelmes!
Most Rád bízunk 12 mentett könyvet, vigyázz rájuk, olvasd szeretettel s türelemmel.
Igyekeztünk változatos olvasmányt biztosítani az idei évre. Reméljük, sok kellemes percet okozunk Neked.
Kérlek, adj esélyt mindegyik könyvnek, még ha elsőre a borítója nem teljesen ragadná meg a figyelmed. Lépj ki a komfortzónádból s lépj be az eléd táruló világba, engedd, hogy magával ragadjon a történet!

És egy lábnyom, amit hamarosan ajándékkal honorálunk, itt nyisd meg: https://forms.gle/GPUZ6TpgWCWHnrok7

Köszönjük, hogy vagy!